Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken

Glutenvrij koken en bakken

Je leert smakelijke, eenvoudige en kleurrijke bereidingen klaarmaken met de glutenvrije granen zoals rijst, gierst, maïs en een aantal aanverwanten zoals boekweit, quinoa, fonio en amaranth. Ook melen zoals kikkererwtenmeel, amandelmeel, teffmeel, kokosmeel en kastanjemeel leer je gebruiken. Je leert op die manier tal van hartige bereidingen, hoofdgerechten alsook desserts maken zonder gluten. De glutenvrije granen en melen bieden tal van mogelijkheden om ons voedingspatroon te verrijken en uit te breiden.

Doel van deze lesreeks is om deze mogelijkheden volop te leren kennen.
Geschikt voor iedereen met een interesse in het glutenvrije koken en bakken.

Data: Donderdag 2 mei en
Donderdag 16 mei van 19.00 tot 22.00 u.
in Het Applauws, Lauwe
Begeleiding: Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken i.s.m. Avansa Mid- en Zuidwest
Inschrijving: € 68,00

Locatie

leskeuken Applauws Lauwe

Datum

van do. 02.05.2024totdo. 16.05.2024
    glutenvrij-kokenkl-05012024150456.jpg